Wimpers  Er zijn 593 producten

Elke dag wakker worden met mooie wimpers!? Dat kan met WimperExtensions! Hiermee krijg je mooie, volle en langere wimpers met een look die jij zou willen. Je kan deze zelf plaatsen met strip- of flare lashes maar natuurlijk ook naar een wimperstyliste gaan om de look voor jou te creëren!

Bij WimperExtension.net kan je alles online shoppen voor je eigen wimpers te plaatsen en te verzorgen maar alles voor jou als WimperExtension en beauty styliste is in ons assortiment.
Wij hebben veel merken die we aanbieden, zoals de wimpers en wimperextensions van: Beauty Label, Neicha, Blink, Everlash. Alle soorten op voorraad.
Om maar op te noemen, Silk wimperextensions, Luxury wimperextensions, Flat lashes, 2D 8D wimpers, Real mink wimperextensions, Special lashes of Striplashes van het merk Beauty Label.
En Neicha is ook zeer uitgebreid met vele van de bovenstaande wimpers maar ook Blossem lashes, Twinkle lashes, Y en W Lashes en Flare lashes
Blink heeft ook alles zoals hierboven genoemd maar ook van het mer de speciale de 5D Lashes, Laser Mink Lashes en de EZ up lash.
Neem een kijkje bij de wimpers en WimperExtensions voor een volledig overzicht, voor superkwaliteit wimpers, voor ieder wat wils.
En voor alle atributen voor het plaatsen van WimperExtensions zoals alle gebruiksproducten, lijm, verzorging en instrumenten in onze uitegebreide webshop.

Voordat je een wimper of WimperExtension kiest bedenk dan ook de lengte en de krul:
De B krul is een zachte krul 
De C krul is een mooie en zachte krul 
De D krul heeft de scherpste krul voor een echte glamour look 
De L krul heeft een groter hechtingsoppervlak, Wordt veel gebruikt bij steile wimpers zonder enig krul
De J krul is een mooie, zachte krul 

Let er wel op dat Neicha een eigen krul benaming voort dan alle andere merken. Let daar goed op bij het bestellen.
De A krul is een B bij andere merken, De B krul is een C bij andere merken, De C krul is een D bij andere merken.

Flare lashes kan je ook bij jezelf aanbrengen, het zijn plukjes. 
Striplashes zijn plakwimpers, zeer makkelijk zelf aan te brengen. 
Special Lashes hebben een kleur of een glitter of een effect voor een special look! 
Real Mink lashes zijn gemaakt van echt Nerts haar. (Op een dievriendelijke manier verkregen!) 
Silk of Twinkle lashes zijn van zijde en geven een glans. 
Soft Silk hebben een zijden coating. 
Flat Lashes of Laser Mink zijn behandelde Lashes waardoor de WimperExtension beter hecht aan de natuurlijke wimper. 

Subcategorie

Verzorging

Verzorging van de natuurlijke wimpers en de wimperextensions is een belangrijk aspect en zorgt voor een nog mooier effect. Wij hebben een breed assortiment wimperverzorgingsproducten bestaande uit, cosmetica, groeiserum, wimperkrullers en make-up coating. Deze verzorgingsproducten zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik bij wimperextensions.

Bekijk eens de categorie cosmetica bestaande uit wimpercoating, eyeliner, mascara en eyelash treatment. Neicha mascara is op waterbasis en daardoor perfect voor het gebruik in combinatie met wimperextensions. De coating van Neicha beschermd wimperextensions tegen vuil van buitenaf en geven ze een prachtige glans. Je kunt deze direct op de wimperextensions aanbrengen maar het kan ook over de mascara heen. De liquid eyeliner van Neicha is net als de mascara speciaal ontwikkeld om te gebruiken in combinatie met wimperextensions. Hij blijft perfect zitten, zelfs tijdens het zwemmen. 

Een ander populair verzorgingsproduct voor de wimpers is groeiserum. Breng dagelijks aan voor het slapen gaan en creëer prachtige volle en lange wimpers. Wij hebben diverse soorten serums van de merken Beauty Label, Neicha, Blink Lash, Jovista, en Fab. De wimperserum van het merk Beauty Label geeft al resultaat na 20 tot 30 dagen bij dagelijks gebruik. Liever een combinatieproduct? Kijk dan naar Fab eyeliner groeiserum. Deze eyeliner heeft een Japanse kalligrafie aan de ene kant zodat je eenvoudig de perfect lijn creëert. Aan de andere kant groeiserum om s ’avonds aan te brengen. Zoek je een verzorgingsproduct omdat je last heb van dunne breekbare wimpers? Dan is de Blink Lash Essence jouw product, deze serum zit vol met voeding voor de wimpers. 

Lijm

Het assortiment wimperlijm van WimperExtension.net bestaat uit drie varianten, algemene wimperlijm, striplashes wimperlijm en flarelashes wimperlijm. De standaard wimperlijm is speciaal voor de wimperextension plukjes. Deze wimperlijm is verkrijgbaar van de merken Beauty Label, Neicha en Blink. Stiplashes wimperlijm hebben wij verkrijgbaar van het merk Everlash. Deze lijm is speciaal voor de bandwimpers van Everlash. De Flare lashes wimperlijm hebben wij verkrijgbaar van het merk Everlash. Deze lijm is de afgelopen 40 jaar continue doorontwikkeld en daardoor één van de allerbeste in de markt. Verkrijgbaar in de transparante kleur en in het zwart.

Bij de aanschaf van wimperlijm moet je letten op de volgende eigenschappen, kleur, droogsnelheid, hechtingsduur en wel of niet hypoallergeen. Heb je klanten die last hebben van gevoelige ogen? Let er dan op dat je geen wimperlijm gebruikt met een sterkte damplucht. Bekijk bijvoorbeeld deze advanced glue de fijne wimperlijm van Blink of deze hyperallergene lijm van Neicha. Ook kun je wimperlijm combineren met een geur neutralisator. De neutralizer neutraliseert de lijm en zorgt ervoor dat klanten minder last hebben van de damp, en dus ook van tranende ogen en irritaties.

Je hebt de keuze uit transparante wimperlijm of wimperlijm met een zwarte kleur. Het voordeel van transparante wimperlijm is dat deze wit is wanneer je hem aanbrengt waardoor je precies ziet hoeveel lijm er op de wimper zit. Tijdens het drogen van de lijm verkleurd deze en wordt hij transparant. De zwarte wimperlijm verdicht de wimperextensions aan de onderkant en creëert een optische lijn, gelijk aan eyeliner.

Wimperlijm voor wimperextensions is sterke lijm die niet oplosbaar is in water. Indien je wimperextensions draagt in combinatie met make-up, let er dan op dat geen make up remover gebruikt op oliebasis. Make up remover op oliebasis verwijderd namelijk ook de wimperlijm waardoor je de wimperextensions sneller verliest. Bekijk ook eens onze cosmetica en make up remover op waterbasis, deze zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in combinatie met wimperextensions. 

Cleanser en Remover

Als je WimperExtensions draagt en plaatst is het echt zeer belangrijk om Cleansers en removers te gebruiken, je hebt dit uiteraard nodig bij het aanbrengen, verzorgen en het verwijderen van wimperextensions.
Bij WimperExtension.net hebben we een groot assortiment Cleaners en removers voor professioneel gebruik voor de stylistes en ook voor thuis gebruik, om zelf je WimperExtensions te reinigen en verzorgen.
Het assortiment bestaat uit primers, wimperlijmremover, make-up remover, geur neutralizer en remover voor plukjes.

Ons assortiment heeft o.a primers. Deze hebben we van de merken Beauty Label, Blink en Neicha.
De primer is voor professioneel gebruik, voordat de WimperExtensions geplaatst worden. Zo maak je de natuurlijke wimpers schoon en worden olie en andere vuilresten en eiwitten verwijderd zodat de wimperextensions beter hechten en langer blijven zitten.
De primer breng je aan met een microbrush zodat er geen pluisjes achterblijven.

Wimperlijm remover hebben we ook van de merken Beauty Label, Neicha en Blink.
Voordat je dit gebruikt, tape de ogen altijd goed af, zodat er geen remover op de huid en in de ogen komt.
Het is echt heel erg belangrijk dat je maar kleine hoeveel heden wimperlijm remover aan brengt op de wimpers.
Vervolgens kan je dit laten intrekken voor een paar minuten en verwijder vervolgens de WimperExtensions gemakkelijk met 2 microbrushes of met een borsteltje.


Make-up remover heeft iedere vrouw wel in huis! Maar niet alle make up removers kan je gebruiken als je WimperExtensions draagt.
WimperExtension.net heeft make-up removers in het assortiment die perfect zijn voor het verwijderen van make-up, zonder dat je de WimperExtensions of de lijm aantast.
Wij hebben make-up removers van het merk Blink, Neicha, Everlash en Beauty Label.

Geur neutralizers worden echt alleen door de professionals gebruikt bj het plaatsen van de WimperExtensions.
Deze zorgen ervoor dat de klant minder last heeft van de geur en de dampen die de wimperlijm heeft.
Het neutraliseert de geur van de wimperlijm. Neicha heeft dit in het assortiment.

En een remover speciaal voor plukjes, deze is anders dan de andere removers omdat de lijm voor plukjes ook een andere samenstelliung heeft.
Everlash en Neicha hebben deze speciaal ontwikkeld voor flare lashes en ony by one plukjes.
Met deze remover verwijder je gemakkelijk de overgebleven lijmresten en WimperExtensions.

Gebruiks­producten

Voor het aanbrengen, verzorgen en verwijderen van wimperextensions zijn er vele gebruiksproducten. Deze vergemakkelijken het aanbrengen en zorgen voor een mooi resultaat. Ons assortiment bestaat uit tape en accessoires, lijmstenen, lijmringen, microbrushes, borsteltjes, wimperpermanent en oefenbenodigdheden.

Tape is een gebruiksproduct dat de huid beschermt tijdens het plaatsen van WimperExtensions. Het beschermt de huid, zorgt voor overzicht en zorgt dat de onderwimpers goed afgeplakt zijn. Er zijn vele soorten en types tape met elk zijn eigen functie. In het assortiment hebben wij roltape, tape stickers, tapehouders en pads. 3M tape is fijn in gebruik maar let er wel op dat de klant geen allergie heeft voor pleisers. Paper S tape is de meest verkochte tape bij WimperExtension.net. PE tape gebruiken we bij een vette huid. In plaats van tape kan je natuurlijk ook pads gebruiken. Deze zijn ook nog eens verzorgend voor de klant. Kijk voor alle tape en gebruiksproducten hier.

Een ideaal gebruiksproduct zijn lijmstenen en lijmringen. Dit vergemakkelijkt het aanbrengen van de wimperextensions. Met het gebruik van een lijmring verklein je de afstand tussen de wimperextensions en de lijm, hierdoor versnel je de behandeling. De Square plate is een lijmsteen waar je lijmcups makkelijk in kunt zetten waardoor je de steen schoon houd en gemakkelijk bij de lijm kunt.
En we hebben ook plateaus speciaal voor de 3D volume wimpers, zodat je de waaiers makkelijker kunt oppakken. Alle soorten kan je online bestellen en hier bekijken.

De mascaraborsteltjes en microbrushes heeft iedere proffesional nodig bij het voorbehandelen, reinigen en plaatsen van WimperExtensions aanbrengt. Het zijn ook leuke relatiegeschenken aan je klanten. De borsteltjes zijn verkrijgbaar in veel diverse en gezellige kleuren. Bekijk hier alle varianten en kleuren.

Wil je nog oefenen om WmperExtensions te plaatsen? Dan hebben wij de perfecte oefenbenodigdheden voor je!
In ons assortiment hebben wij een mannequin oefenhoofd, oefenwimpers, spiegels en een loepbril.

per pagina
€ 8,99 excl. BTW
€ 10,88 incl. BTW
0 Beoordeling(en)
De C krul van Neicha is het zelfde als de D krul van Blink en Beauty Label.De W lashes zijn 3 wimpers aan elkaar gespreid. In dit doosje zitten 6 rijtjes W Lashes.
€ 8,99 excl. BTW
€ 10,88 incl. BTW
In Stock
€ 8,99 excl. BTW
€ 10,88 incl. BTW
€ 14,95 excl. BTW
€ 18,09 incl. BTW
0 Beoordeling(en)
Deze Eyelash treatment vezorgd de natuurlijke wimpers tot aan de wortels.De wimpers worden er sterker van en ze gaan mooi glanzen en ze groeien.Deze treatment bevat vele verzorgende voedingsstoffen. 
€ 14,95 excl. BTW
€ 18,09 incl. BTW
In Stock
€ 14,95 excl. BTW
€ 18,09 incl. BTW
€ 11,50 excl. BTW
€ 13,92 incl. BTW
0 Beoordeling(en)
Dit is een speciaal ontwikkelde essence, die de groei en kracht van de natuurlijke wimpers en/of wenkbrauwen stimuleerd.Dit product bevat Copper Tripeptide-1.Hoe te gebruiken : Twee maal daags aanbrengen en je hebt binnen 4 tot 8 weken resultaat. 
€ 11,50 excl. BTW
€ 13,92 incl. BTW
In Stock
€ 11,50 excl. BTW
€ 13,92 incl. BTW
€ 8,99 excl. BTW
€ 10,88 incl. BTW
0 Beoordeling(en)
Dark brown mini tray
€ 8,99 excl. BTW
€ 10,88 incl. BTW
In Stock
€ 8,99 excl. BTW
€ 10,88 incl. BTW
€ 8,99 excl. BTW
€ 10,88 incl. BTW
0 Beoordeling(en)
Dark brown mini tray mix
€ 8,99 excl. BTW
€ 10,88 incl. BTW
In Stock
€ 8,99 excl. BTW
€ 10,88 incl. BTW
€ 8,99 excl. BTW
€ 10,88 incl. BTW
0 Beoordeling(en)
Dark brown mini tray mix
€ 8,99 excl. BTW
€ 10,88 incl. BTW
In Stock
€ 8,99 excl. BTW
€ 10,88 incl. BTW
€ 8,99 excl. BTW
€ 10,88 incl. BTW
0 Beoordeling(en)
Dark brown mini tray mix
€ 8,99 excl. BTW
€ 10,88 incl. BTW
In Stock
€ 8,99 excl. BTW
€ 10,88 incl. BTW
€ 8,99 excl. BTW
€ 10,88 incl. BTW
0 Beoordeling(en)
Dark brown mini tray mix
€ 8,99 excl. BTW
€ 10,88 incl. BTW
In Stock
€ 8,99 excl. BTW
€ 10,88 incl. BTW
€ 8,99 excl. BTW
€ 10,88 incl. BTW
0 Beoordeling(en)
Dark brown mini tray
€ 8,99 excl. BTW
€ 10,88 incl. BTW
In Stock
€ 8,99 excl. BTW
€ 10,88 incl. BTW
€ 8,99 excl. BTW
€ 10,88 incl. BTW
0 Beoordeling(en)
Dark brown mini tray
€ 8,99 excl. BTW
€ 10,88 incl. BTW
In Stock
€ 8,99 excl. BTW
€ 10,88 incl. BTW
€ 8,99 excl. BTW
€ 10,88 incl. BTW
0 Beoordeling(en)
Dark brown mini tray
€ 8,99 excl. BTW
€ 10,88 incl. BTW
In Stock
€ 8,99 excl. BTW
€ 10,88 incl. BTW
€ 8,99 excl. BTW
€ 10,88 incl. BTW
0 Beoordeling(en)
Dark brown mini tray
€ 8,99 excl. BTW
€ 10,88 incl. BTW
In Stock
€ 8,99 excl. BTW
€ 10,88 incl. BTW
€ 8,40 excl. BTW
€ 10,16 incl. BTW
0 Beoordeling(en)
Deze prachtige bandwimpers zijn van topkwaliteit. Wanneer ze voorzichtig gebruikt worden zijn ze herbruikbaar. Je kunt de bandwimpers het beste aanbrengen met de bandwimperlijm en solvent van everlash voor het beste resultaat. De bandwimpers lori bevatten glitters.
€ 8,40 excl. BTW
€ 10,16 incl. BTW
In Stock
€ 8,40 excl. BTW
€ 10,16 incl. BTW
€ 8,40 excl. BTW
€ 10,16 incl. BTW
0 Beoordeling(en)
€ 8,40 excl. BTW
€ 10,16 incl. BTW
In Stock
€ 8,40 excl. BTW
€ 10,16 incl. BTW
€ 8,40 excl. BTW
€ 10,16 incl. BTW
0 Beoordeling(en)
€ 8,40 excl. BTW
€ 10,16 incl. BTW
In Stock
€ 8,40 excl. BTW
€ 10,16 incl. BTW
Showing 1 - 15 of 593 items