Caption Holiday 2018  Er zijn 5 producten

0 Beoordeling(en)
Caption lanceert 4 prachtige tinten met een frosty finish. oDe Holiday Collectie bestaat uit onder andere Take Me Out Tonight, een warme oudroze kleur met zacht gouden shimmer perfect voor een romantische datenight. Of de sprankelende Dash OfRemorse die je terug laat denken aan een iets té leuke avond uit in de stad.
0 Beoordeling(en)
Een prachtige donkerpaarse taupe tint nagellak met een zilveren shimmer. Geef jouw nagels een frosty finish met de nieuwe collectie nagellakken van Caption. Deze frosty finish combineert ook ontzettend mooi met de matte topcoat.
0 Beoordeling(en)
Een satijnroze tint voor het perfecte avondje uit. De Holiday Collectie bestaat uit 4 nieuwe nagellakken met een frosty finish. Dat betekent dat ze, naast de glanzende topcoat, perfect combineren met de Caption matte topcoat.
€ 7,95 excl. BTW
€ 9,62 incl. BTW
0 Beoordeling(en)
Een zachte nude tint met een frosty finish geeft je manicure een natuurlijke maar toch feestelijke touch. De Holiday Collectie bestaat uit 4 nieuwe nagellakken met een semi-matte finish. Dat betekent dat ze, naast de glanzende topcoat, perfect combineren met de Caption matte topcoat.
€ 7,95 excl. BTW
€ 9,62 incl. BTW
In Stock
€ 7,95 excl. BTW
€ 9,62 incl. BTW
0 Beoordeling(en)
Deze zachte tint met een ijzige roze-lila finish geeft je nagels een sprankelende touch. De Holiday Collectie bestaat uit 4 nieuwe nagellakken met een frosty finish. Dat betekent dat ze, naast de glanzende topcoat, perfect combineren met de Caption matte topcoat.
Showing 1 - 5 of 5 items