Wimperextensions

Sexy en sensueel door de wimperextensions van Wimperextension.net

Wil je lange en sensuele wimpers? Wil je er uitzien als een tijger met zeer opvallende ogen en een uitstraling, waar geen man tegenop kan? Wil je in de ochtend wakker worden met de kennis dat je niet lang voor de spiegel hoeft te staan? Dan doe je er goed aan om bij Wimperextension.net wimperextensions te nemen. Door wimperextensions hoef je geen mascara, verf of krullers meer te gebruiken. De wimperextensions van Wimperextension.net zorgen ervoor dat een wimperverlenging echt mogelijk is. De wimperstylistes van Wimperextension.net zijn zeer ervaren en expert op het gebied van diverse soorten wimperextensions. We vinden het daarbij erg fijn om vrouwen nog mooier te maken.

De geschiedenis van de ontwikkeling van de wimperextensions

De eerste wimperextensions zijn bijna meer dan 100 jaar geleden door een regisseur geïntroduceerd, die vond dat een actrice wel meer uitstraling mocht hebben. Na overleg met een pruikenmaker bedacht hij dat het iets zou zijn om de wimpers te verlengen. Door eerste primitieve wimperextensions bleek inderdaad dat haar ogen mooier uitkwamen en werd er een bijzondere verandering tot stand gebracht, waarbij haar ogen zeer aantrekkelijk en sexy waren. In het begin werden mensenharen gebruikt voor de wimperextensions en waren deze alleen maar te betalen voor de rijkere en beroemde mensen. In het begin waren het dus alleen dit soort vrouwen die de wimperextensions gebruikten.

In de jaren 50 werden de wimperextensions steeds gewoner, maar anders dan nu, omdat het alleen nog maar opplakwimpers waren. Een echte verandering kwam toen de jeugd zich begon te roeren in de Flowerpower periode en zich los maakte van het strenge geloof van de Christelijke kerk. Er kon meer geëxperimenteerd worden, zowel in de kleding, de make-up als met de wimperextensions. Deze kwamen er in allerlei maten, krullen en kleuren. Vrouwen droegen korte rokjes, strakke shirtjes, opvallende haardrachten en wimperextensions. De jeugd liet zich door bekende filmsterren, modellen en zangeressen leiden, door ze te imiteren met de wimperextensions. Natuurlijk waren de technieken in die tijd een stuk minder dan nu. Vaak waren wimperextensions te zwaar, waardoor wimperhaartjes snel uitvielen. Ook de lijm was een stuk minder, waarbij de wimperextensions op de oogleden werden vastgelijmd. Je zag gelijk dat ze nep waren, maar dat vonden vrouwen niet erg. Het gaf status om te laten zien dat je wimperextensions had.

Vanaf circa 1980 begonnen onder andere de Koreanen de markt te veroveren, waardoor zij nieuwe methoden en materialen ontwikkelden. Vanaf de 21ste eeuw kwam de rage van de wimperextensions sneller op gang, omdat bekende vrouwen ze gingen dragen en de televisie er toe bijdroeg dat vrouwen hier meer mee in aanraking kwamen. Er waren verschillende soorten wimperextensions met allerlei aparte variaties, zoals met diamantjes of goud of aparte kleuren die verwerkt werden in de natuurlijke kleuren van wimperextensions. Niet alleen de filmwereld, de muziekwereld en de modellenwereld gebruikten nu de wimperextensions. Ook sportvrouwen gingen steeds meer gebruik maken van de technieken van de wimperverlenging en zo veroverde de wimperextensions steeds meer de wereld. De technieken en materialen werden beter. Echter, vooral het gegeven dat plaatsen van wimperextensions betaalbaar werd, zorgde ervoor dat ook de gewone vrouw makkelijker gebruik kon gaan maken van de wimperverlenging. Er kwamen steeds meer soorten, waardoor er nu wimperextensions van nerts, mink, synthetisch, zijde, polyester of menselijk haar zijn. In Nederland zien we dat steeds meer vrouwen wimperextensions gebruiken.

De one by one techniek van Wimperextension.net

Bij Wimperextension.net gebruiken wij de one by one techniek, waarbij de haartjes van de eigen wimper nauwkeurig met enkelvoudige wimperextensions worden verlengd. Wij werken dus zeker niet met kant-en-klare opplakwimpers. Voordeel van deze one by one techniek is, dat de wimperextensions er zeer natuurlijk uitzien. Daarbij zorgt deze techniek ervoor dat de wimpers zeker wel 6 tot 8 weken blijven zitten. De lijm die we gebruiken, is bijna net zo flexibel als de wimpers zelf, waardoor de wimpers nog minder snel kunnen breken. De lijm is zo ontwikkeld dat je nooit problemen met de ogen of het gezicht kunt krijgen. Doordat de wimperlijm oplosbaar is met behulp van een speciale vloeistof, kun je de wimperextensions, als je dat wilt, makkelijk verwijderen. Ook het schoonmaken van de wimperextensions is geen probleem. Je kunt ze gewoon wassen en met wattenstaafjes schoonmaken, zonder dat ze er uitvallen.

Welke soorten wimperextensions bieden wij aan?

Voordat we beginnen met het aanbrengen van de wimperextensions kijken we natuurlijk altijd eerst wat voor jou het meest geschikt is en welke soort wimperextensions voor jou het best zijn. We hebben zeer goede technieken en materialen om vrouwen sensueler en aantrekkelijker te maken. Onze wimperextensions komen uit Korea en we werken met de merken Wimperextension.net en Blink. Onze wimpers zijn van zeer goede kwaliteit. We gebruiken drie soorten wimperextensions. De eerste soort is premium mink waarvan de haartjes zeer zacht en flexibel zijn en van zichzelf een mooie natuurlijke glans hebben. Voordeel is dat er veel maten, diktes, krullen en kleuren zijn. Mensen kiezen geregeld voor dit soort wimperextensions, omdat er zoveel mogelijkheden zijn. De tweede soort is die van de zijden wimperextensions, welke een matzwarte kleur hebben en dus ook daadwerkelijk zo zacht als zijde zijn. Ten derde gebruiken we real mink wimperextensions, die gemaakt zijn van de haartjes van de nerts. Dit gebeurt allemaal diervriendelijk. De nertsen worden geborsteld, waarna de haartjes verzameld worden. Met deze real mink wimperextensions heb je geen keuze in diktes, maar wel in lengtes en krullen. De lengte kan variëren van 8 t/m 15 mm en zijn verkrijgbaar in de krullen B, C, D, en J.

Waarom zou je wimperextensions gebruiken?

We doen het werk niet alleen omdat we professional zijn, maar ook omdat we het erg leuk vinden om vrouwen gelukkiger te maken. We vinden het fijn om te zien hoe je zelfvertrouwen vergroot wordt , door de wimperextensions, die er voor zorgen dat je je sexy voelt. Onze wimperextensions zorgen ervoor dat je een extra dimensie aan jezelf toevoegt en nog meer een dame wordt met volle sensuele wimpers. Als je gebruik maakt van onze wimperextensions zal je merken dat je man opnieuw verliefd op je wordt. Als je single bent, zal je meer mannen aantrekken, die ogenblikkelijk voor je mooie ogen vallen. Door de wimperextensions stralen je ogen als sterren en elke morgen zal je zien dat je even extra voor de spiegel zal staan, omdat je jezelf aantrekkelijk vindt. Je hoeft je niet meer op te maken, omdat de wimperextensions je vanzelf al mooi maken. Wij raden je dan zeker aan om een afspraak met Wimperextension.net te maken. We staan je graag te woord en kunnen je advies bieden om de juiste wimperextensions uit te kiezen.

Tenslotte nog de voordelen van wimperextensions

- Je zult het uiterlijk van een model hebben met sensuele en aantrekkelijke wimpers

- Mascara is niet meer nodig, omdat de wimpers van zichzelf al heel mooi zijn

- De one by one techniek zorgt voor een natuurlijk resultaat

- Je kunt de lengte, dikte en krul zelf uitkiezen

- Er is geen schade aan je eigen wimpers

- Door de goede materialen en technieken krijg je geen zware of vermoeide ogen

- De speciale lijm is hypoallergeen

- De wimperextensions kunnen 6 tot 8 weken blijven zitten

- Onze producten zijn bestand tegen water, waardoor je zonder bezwaar kunt zwemmen, in de regen kunt lopen en emotioneel kunt zijn. Je ogen zullen niet meer doorlopen.