Nu bij Wimperextensions.net  : Quida nagelproducten

 

Wimperextension.net biedt fantastische producten aan. Onder meer van Beauty Label, Blink, Caption, Everlash, Godefroy, Neicha en nog veel meer merken. Deze producten hebben op gebied van wimper- en wenkbrauwextensions, make-up en parfum hun sporen verdiend. We bieden naast Caption nails nu ook Quida nailproducts aan. Een fantastisch product, waarmee u voor de dag kunt komen, om uw nagels te verfraaien, maar ook te versterken.

                            Quid Nail Products verkrijgbaar bij WimperExtension.net

Wij bieden zeker kwaliteit, maar letten ook op uw portemonnee. Bent u dus op zoek naar betaalbare en mooie nagelproducten dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Zuid-Holland, maar leveren in geheel Nederland. We zijn op de klant gericht, maar ook op professionals. Omdat we een ruim assortiment hebben, zult u dus zeker iets van uw gading vinden. Kijk dus eens snel op de site.

U kunt ons mailen:  [email protected]

of bellen naar: 06 28527971

We waarderen het als u ons op FACEBOOK LIKED.

Quida gelpolish

Hebt u geen zin meer in steeds van die afbladderende nagels, dan is Quida gelpolish absoluut aan te raden door de uitstekende kwaliteit, het duurzame karakter en zeer voordelige prijzen. De gelpolish is geen vervanger voor nagellak en gel. Dit product zorgt ervoor dat u gedurende 3 tot 4 weken van kleur en glans op uw nagels kunt blijven genieten. U kunt de gelpolish zowel op de handen als tenen gebruiken. De Quida gelpolish kunt u zowel bij natuurlijke als gel- of acrylnagels gebruiken.

Hoe brengt u de gelpolish aan?

U brengt de Quida gelpolish als nagellak aan, maar deze is dikker en kan tegelijk als nagelversteviger gebruikt worden. Voordat u de Quida gelpolish aanbrengt, moet u de nagel vijlen en eventuele oneffenheden verwijderen. U kunt eventueel een Quida primer gebruiken. Let wel op dat er meerdere lagen geplaatst worden, waardoor het belangrijk is dat de Quida gelpolish uithardt. Onder een UV lamp duurt dit 2 minuten, onder een LED lamp 30 seconden. De volgende lagen brengt u aan:

 

 • basegel
 • kleurgel
 • 2de laag kleurgel
 • topgel

Ondanks dat de er mensen zijn, die de Quida gelpolish zelf aanbrengen, is het een secuur werkje. Gebruikt u teveel lak, dan kan de nagel te dik worden en dat is niet heel erg mooi om te zien. De Quida gelpolish kan in principe niet alleen maar door professionals aangebracht worden, maar ook zeker door particulieren. U moet dan wel oppassen dat u niet in de vrije rand lakt.

 

Quida acrylnagels

De Quida acrylnagel is een product dat vrij lang bestaat. Mensen zijn er gewend aan en de meesten kiezen dan ook voor de acrylnagels van Quida. De acrylnagels worden gemaakt door een liquid en een poeder met elkaar te vermengen. Er ontstaat dan een bolletje dat met een acrylpenseeltje over de nagels kan worden uitgestreken. De acryl hoeft niet met een lamp uitgehard te worden, omdat deze in de lucht uithardt. Er zijn poeders die snel uitharden en poeders die langzamer uitharden. Bij deze laatste soort poeders zal uzelf of een nagelstyliste dus meer tijd hebben om de acryl op de natuurlijke nagels aan te brengen. Na het aanbrengen van de acryl, kunt u met een nagellak één van de fantastische kleuren aanbrengen.

 

Quida gelnagels

Quida gelnagels worden vervaardigd met een speciale gel, welke met een UV lamp of LED lamp uitgehard wordt. Voordeel is hierbij dat de nagelstyliste of uzelf dus meer tijd heeft om de gel aan te brengen, dan bij de acylnagels. Er zijn in principe twee soorten gel, een harde en zachte gel. De harde gel is na het uitharden echt wel krachtig genoeg om als een nagelextension te gebruiken. De zachtere gel is dan ook meer bedoeld voor het bedekken van nagels. Quida biedt erg veel variatie, waardoor u elke keer weer voor een andere kleur of patroon kunt kiezen.

 

De Quida acryl- en gelnagels zijn bij onze webshop te bestellen.

 

We bieden verder alle producten aan, die u nodig hebt om uw nagels te verzorgen!

 

We bieden, naast de gelpolish, acryl- en gelnagels allerlei producten aan, die u kunt gebruiken om nagels supermooi te maken. Een klein overzicht van de producten die we aanbieden:

 

 • Diverse cleaners en removers om nagels schoon te maken.
 • Primers voor het beter hechten van acryl en gel op de natuurlijke nagels.
 • Liquids om te mengen met de acrylpoeder
 • Nagellakverdunners
 • Diverse starterspakketten
 • Penselen voor gel, acryl en gelpolish
 • Tips en sjablonen
 • Diverse freesbitjes
 • UV en LED lampen
 • Diverse producten, zoals mondmaskers, handschoenen, manicurebowls, displays, oefenhand, borstels en nog veel meer producten.

 

 

Kijk op onze webshop op www.wimperextension.net voor

nog veel meer producten.

 

 

        

Meer informatie vindt u op www.wimperextension.net. U kunt ook mailen naar [email protected] of bellen naar
06-28527971.
    

Naast producten van Quida bieden wij enorm veel andere merken aan op gebied van de verzorging van uw lichaam. U kunt hier alle merken bekijken.

Wimperextensions biedt Quida producten aan:

Wij werken nauw samen met Beauty Label

Hoe verwijdert u de gelpolish?

 

Het verwijderen van de Quida gelpolish gaat, ondanks dat het zo goed hecht, redelijk snel. U kunt de gelpolish afweken met aceton en dan eventueel met speciale Quida wraps verder verwijderen.

 

De Quida gelpolish is hier op onze webshop te bestellen.

 

Wij verkopen alles voor kunstnagels, acryl en gel.

 

 

Voordelen van acrylnagels

 • Breekt een acrylnagel, dan kan deze relatief eenvoudig thuis gerepareerd worden.
 • Acrylnagels zijn makkelijk te verwijderen.
 • Acrylnagels zijn sterk en duurzaam.
 • Acrylnagels zijn goedkoper dan gelnagels

Nadelen van acrylnagels

  • Er kunnen bacteriën en schimmels in het nagelbed ontstaan als de nagel beschadigd wordt of als de acrylnagels niet goed vastzitten.
  • Wanneer acrylnagels niet goed geplaatst worden, zien deze er minder mooi en minder natuurlijk uit.
  • Het plaatsen van de acrylnagels brengt, door  het applicatieproces, een sterke chemische geur met zich mee. Toch zijn er ook wel veel mensen die aangeven het een lekkere geur te vinden. Dit is dus persoonlijk.

Voordelen van gelnagels

  • Gelnagels zien er natuurlijker uit dan acrylnagels.
  • Het uitharden van gelnagels gaat sneller dan bij acryl.
  • Gelnagels geuren minder sterk dan acrylnagels.
  • Gelnagels zijn milieuvriendelijk.

Nadelen van Gelnagels:

  • Gelnagels zijn minder sterk dan Acrylnagels.
  • Gelnagels zijn duurder dan acrylnagels.
  • Breekt een gelnagel, dan zult u waarschijnlijk naar een  nagelstylist moeten of bent u er zelf een tijd mee bezig om deze te repareren.
  • Gelnagels moeten bij het opvullen vaak eerst worden afgevijld.

 

                                                                                    

 Quida nailproducts and MOMO glitters verkrijgbaar bij Wimperetension.net

De producten en diensten die wij aanbieden

 

Wimperextension.net werkt niet alleen met nagels. Wij zijn gespecialiseerd in wimper- en wenkbrauwextensions. Onze stylistes zijn hierbij zeer allround, waardoor ze een grote ervaring hebben en veel kennis omtrent het verzorgen en verfraaien van uw nagels. We werken met veel merken samen en vernieuwen ons aanbod geregeld. We willen steeds het nieuwste van het nieuwste leveren aan zowel particulieren als professionals. Naast de producten hebben wij zelf ook salons waar onze stylistes werken. We bieden ook diverse cursussen aan op gebied van de nagels, make-up en wimper- en wenkbrauwextensions.

 

Bestellen van de producten en diensten

 

Op www.wimperextension.net kunt u al onze producten bekijken. U kunt daar ook onze merken bekijken. U kunt via de website aanmelden of bestellingen via de webshop doen. Producten, die voor 15.00 uur besteld zijn, zullen diezelfde dag per post verstuurd worden. We doen bestellingen via TNT post of DHL. Meestal duurt het versturen van een pakket 1 werkdag. Voor informatie kunt u op de website kijken, mailen naar [email protected] of bellen met nummer
06-28527971.