Groothandel wimperextensions en andere producten

Ogen weerspiegelen de ziel

De ogen zijn voor veel mensen erg belangrijk. Wanneer u iemand ontmoet, kijkt u toch vaak naar de ogen en hoe de persoon kijkt. Fysiek gezien zijn ogen een zintuig, om mee te kijken, qua aantrekking zijn het echter de ogen die voor de eerste communicatie tussen mensen zorgen. Hierbij zijn wimpers en wenkbrauwen erg belangrijk, omdat deze emoties kunnen accentueren. Mensen met zware wenkbrauwen worden vaak gezien als stoer en streng, terwijl mensen met gestileerde wenkbrauwen weer als stijlvol worden gezien. Ook lange wimpers worden vaak als aantrekkelijk gezien. Vrouwen maken zich graag extra aantrekkelijk met mascara, eyeliner en andere make-up, zodat de ogen geaccentueerd worden. Make-up kan veel tijd kosten en niet iedereen heeft daar altijd maar tijd voor. Daarnaast kost goede make-up vaak veel geld. Al enige tijd is daar een zeer makkelijke oplossing voor, namelijk het plaatsen van extensions. Ook bij wimperextensions.net kunt u terecht voor zeer mooie en aantrekkelijke extensions voor zowel de wimpers als de wenkbrauwen. Op de webshop biedt onze groothandel wimperextensions en wenkbrauwextensions aan van zeer goede merken, zoals Beauty Label, Everlash en Blink. We bieden via de groothandel wimperextensions en wenkbrauwextensions aan in een breed scala aan kleuren, texturen en maten. Daarbij zijn onze producten van professionele kwaliteit. Met name Beauty Label kan gezien worden als de marktleider op het gebied van extensions, waarbij onze groothandel wimperextensions en wenkbrauwextensions aanbiedt, maar ook allerlei andere producten die met het plaatsen van extensions te maken hebben. Doordat onze stylistes op een vakkundige manier opgeleid zijn, krijgen we geregeld zeer goede recensies. Daar zijn we uiteraard zeer trots op en we hopen onze expertise nog lang aan u te kunnen bieden. Onze filosofie hierbij is dat aanbrengen van extensions niet alleen maar cosmetisch is, maar tegelijk ook een kunstwerk is, wat ervoor zorgt dat mensen zeer aantrekkelijk worden. We raden u zeker aan om eens op onze webshop te komen kijken op www.wimperextension.net. Onze groothandel wimperextensions biedt enorm veel kwaliteit en het is zeker de moeite waard om ons aanbod eens grondig te bekijken.

Groothandel wimperextensions en wenkbrauwextensions

Wij bieden in onze groothandel wimperextensions en wenkbrauwextensions aan, maar ook veel andere producten. Wij hebben diverse salons in Nederland, die met onze producten werken en ook vaak bij ons cursussen hebben gevolgd. Ook bieden wij onze eigen salons aan. Hierdoor hebben we binnen wimperextension.net en de groothandel wimperextensions en wenkbrauwextensions veel ervaring en knowhow van wat we aanbieden. We zijn uitgegroeid tot een bedrijf dat in Nederland naamsbekendheid heeft verworven. Wij bieden binnen de groothandel wimperextensions en wenkbrauwextensions van topklasse aan, waarbij Beauty Label, Blink, Everlash, Marc Inbane en Alessandro van uitmuntende klasse zijn. Meer informatie kunt u vinden op de site www.wimperextension.net. Op de webshop kunt u bij onze groothandel wimperextensions en wenkbrauwextensions vinden, maar ook accessoires, lifestyleartikelen, instrumenten en een ruim aanbod aan verzorgende producten. Op de webshop vindt u alle informatie hoe u bij ons kunt bestellen, boeken of informatie kunt krijgen. Natuurlijk kunt u ons ook mailen naar [email protected] of bellen naar 06-28527971. Wij raden u echter aan om te mailen, omdat onze stylistes en medewerkers zelf ook in de salons werken en niet altijd bereikbaar zijn.

De webshop van onze groothandel wimperextensions en wenkbrauwextensions

Onze groothandel wimperextensions en wenkbrauwextensions biedt veel producten aan. We werken in Nederland, maar ook in andere landen, omdat het mogelijk is om producten ook naar het buitenland te zenden. De groothandel wimperextensions en wenkbrauwextensions biedt alles wat u nodig hebt om zelf extensions aan te brengen, maar ook zeker om, als u zelf een salon hebt, uw klanten op een professionele manier te behandelen. U kunt bij de groothandel wimperextensions en wenkbrauwextensions van de merken Beauty Label, Everlash en Blink vinden. Hierbij bieden we ook schaartjes, lijmen, removers, pincetten, verf en andere producten aan die u nodig hebt. Verder bieden we ook crèmes, wierook, kaarsjes, edelstenen en mineralen aan. Voor een volledig aanbod van onze producten doet u er goed aan om op onze website www.wimperextension.net te kijken.

Gegarandeerd goede service bij onze groothandel wimperextensions

Over het algemeen zijn mensen erg tevreden over de manier waarop onze medewerkers klanten helpen en begeleiden. Omdat ons motto is dat de klant koning is, garanderen wij een zeer goede service en trachten we onze klanten altijd op een adequate en efficiënte manier te ondersteunen. Wij trachten in onze groothandel wimperextensions en wenkbrauwextensions tegen een zo laag mogelijke prijs aan te bieden en garanderen dat de producten van topklasse zijn. Doordat onze salons, met onze eigen producten werken, houden we feeling met de producten die we bieden. Op het moment dat er bepaalde producten niet voldoen aan onze kwaliteitseisen of aan de tevredenheid van de klant, zullen we hier ogenblikkelijk mee aan de slag gaan. Wij bieden via de groothandel wimperextensions en wenkbrauwextensions aan, die moeten voldoen aan de hoogste eisen. Daardoor is het belangrijk, dat we geregeld contact hebben met onze leveranciers, onze producent en andere zakelijke contacten. We blijven ons hierdoor steeds vernieuwen, waardoor u bij onze groothandel wimperextensions en andere producten kunt vinden die altijd aan de nieuwe mode voldoen. We houden ontwikkelingen bij, waardoor u, als klant, altijd het beste van het beste krijgt.

Onze groothandel wimperextensions werkt met het topmerk Beauty Label

Wij bieden in onze groothandel wimperextensions en wenkbrauwextensions aan die, zoals we al eerder melden, geleverd worden door de topmerken Blink, Everlash en Beauty Label. Beauty Label legt de nadruk op zowel de innerlijke als de uiterlijke schoonheid van mensen. Beauty verwijst daar dus ook zeker naar. De wimpers en wenkbrauwen geven accent aan de emoties en gedachten die mensen hebben. Het versterken van de uitstraling, door middel van de uitmuntende extensions van Beauty Label, geeft een fantastisch resultaat. Het merk heeft alle producten, die nodig zijn om meer expressie aan uw uiterlijk te geven. Hierbij horen natuurlijk ook make-up producten, waarbij het doel is mensen extra aantrekkelijk te maken, door de oogstreken te accentueren. De kracht van Beauty label ligt in het feit dat de producten met de hand gemaakt worden. Daarbij hebben we geregeld contact met de aanbieders van Beauty Label, waardoor we goed weten wat de nieuwste ontwikkelingen zijn. Op de website van onze groothandel wimperextensions en wenkbrauwextensions vindt u dan ook diverse soorten extensions. Beauty Label biedt onder andere synthetische extensions (premium mink) aan, waarbij we extensions in allerlei kleuren, maten, diktes en krullen aanbieden. De premium minkhaartjes zijn eigenlijk niet van echt te onderscheiden. Beauty Label biedt ook zijden extensions aan, welke zacht en glanzend zijn. Het paradepaardje van Beauty Label, dat wij op de website van onze groothandel mogen aanbieden, is de real mink extension, welke niet van echt te onderscheiden zijn. De haartjes komen van nertsen, welke één voor één geborsteld worden, waarna de haartjes verzameld worden. Ze zijn hypoallergeen en er worden geen chemische producten bij gebruikt. Bij het dragen zijn ze superlicht en ze stralen gewoon kwaliteit en klasse uit. Onze groothandel wimperextensions en wenkbrauwextensions kan hierbij garanderen dat dit op een zuivere en diervriendelijke manier gebeurt, doordat we geregeld contact met Beauty Label hebben en weten dat zij zich inzetten om hun producten zo zuiver mogelijk te vervaardigen.

Andere producten vanBeauty Label bij groothandel wimperextensions.net

Naast de hierboven genoemde producten, bieden wij van Beauty Label via de groothandel wimperextensions en wenkbrauwextensions aan die zeer speciaal te noemen zijn. We hebben onder andere extensions die een 3D effect geven. Ook zijn er wimperextensions met glitters, diamantjes en diverse kleuren. Deze worden striplashes genoemd. De wimpers worden op een band geplaatst, waardoor u ze in één keer kunt plaatsen. Ook worden er onderwimpers en wenkbrauwextensions in allerlei lengtes, krullen en diktes aangeboden. Daarnaast hebben wij van dit topmerk producten die te maken hebben met plaatsen en verzorgen van de extensions. De groothandel wimperextensions en wenkbrauwextensions biedt daarnaast ook verzorgende producten aan zoals een groeiserum en mascara, maar ook producten als borsteltjes, removers en elektronische wimperkrullers. Verder heeft beauty Label uitstekende starterspakketten, met producten, die u nodig hebt om uw klanten te helpen. Op de webshop van onze groothandel wimperextensions kun u alles over de producten lezen op www.wimperextension.net.

Producten van Blink via onze groothandel wimperextensions en wenkbrauwextensions

Op de webshop van groothandel wimperextensions en wenkbrauwextensions kunt u naast Beauty Label ook producten van Blink vinden. De merknaam Blink verwijst naar het Nederlandse woord ‘knipoog’, waarbij extensions de oogopslag versterken en mensen charmant en aantrekkelijk worden, doordat ze op een verleidelijke manier met hun ogen en emoties kunnen spelen. Blink streeft naar kwalitatief hoogwaardige producten, die te maken hebben met extensions en bedoeld zijn om de uitstraling van mannen en vrouwen sterker te maken. Het merk bevat alle producten die bij extensions horen, waarbij dus ook cosmetische producten en verzorgende producten. Op de webshop kunt u de producten vinden, die wij via Blink aanbieden. Het merk is net als Beauty Label een topmerk. Er zijn producten als signature mink wimperextensions, die erg zacht en flexibel zijn en een mooie uitstraling geven. Bij de groothandel wimperextensions en wenkbrauwextensions kunt u ook EZ lashes bestellen, die een speciale aanzet hebben. Ook de flare lashes zijn zeker aan te raden, waarbij meerdere haartjes op een knotje zitten en voor een mooi effect zorgen. Via de groothandel wimperextensions en wenkbrauwextensions kunt u ook allerlei andere producten van Blink vinden, zoals coatings, lijm, remover en eyeliners. Ook Blink biedt een goed starterspakket aan, waarin alles aanwezig is om met wimperextensions aan de slag te kunnen.

Producten van Everlash via de groothandel wimperextensions en wenkbrauwextensions

Naast de producten van Beauty Label en Blink kunt u bij onze webshop ook producten van Everlash vinden. Ook dit is een topmerk met zeer veel goede producten met betrekking tot extensions. Wij verkopen bijvoorbeeld Everlash extensions spread. Dit zijn knotjes met meerdere haartjes, die verspreid staan. Hierdoor krijgt u een zeer mooie volle oogopslag. Een ander interessant product is Everlash extensions regular. Dit zijn knotjes met haren die recht geplaatst zijn, waardoor u een mooie volle look krijgt. Everlash heeft net als Beauty Label extensions voor de one by one techniek, waarbij elk haartje afzonderlijk geplaatst wordt. Everlash heeft ook bandwimpers, die u snel aan kunt brengen. Verder bieden we via onze groothandel wimperextensions en wenkbrauwextensions ook veel andere producten van Everlash aan, zoals lijm, borsteltjes, scharen, removers, solvents en starterspakketten. Deze zijn echter kleiner, dan die van de andere merken en meer bedoeld als cadeau of voor kleine groepjes mensen. Op de webshop kunt u bij de groothandel wimperextensions en wenkbrauwextensions bekijken en alle verder producten, die we via Everlash aanbieden.

Andere producten bij onze groothandel wimperextensions en wenkbrauwextensions

We bieden via de groothandel wimperextensions en wenkbrauwextensions aan, maar ook andere artikelen. We willen onze klanten verwennen met een grote en uiteenlopende collectie aan producten. Daarbij zijn de verzorgende producten van de merken Marc Inbane en Alessandro zeker niet te versmaden. We hebben onder andere zelfbruiners, handsprays en crèmes om uzelf nog beter te kunnen verzorgen. Behalve de artikelen, die we tot nu toe genoemd hebben, kunt u bij onze groothandel wimperextensions vinden en bieden we ook veel makkelijke materialen aan, die ervoor zorgen dat u nog makkelijker met de extensions kunt werken. We hebben onder andere lijmringen, wimperringen en lijmstenen, waardoor u tijdens het werken met extensions sneller kunt werken en meer overzicht over uw werk hebt. Andere producten die we hebben, zijn een speciale bril met lenzen, een mannequinhoofd en luchtpompjes. Deze pompjes zijn bedoeld om de lijm sneller te laten drogen. Tenslotte kunnen we vol trots onze lifestyleproducten aanbieden, zoals wierook, wicca pendels, new age producten, chi oliën, kaarsen en edelstenen. Op de website van onze groothandel kunt u via www.wimperextension.net bekijken welke producten wij beschikbaar hebben.

Cursussen via wimperextension.net

Via wimperextension.net kun u verschillende cursussen bij ons boeken. Deze cursussen bieden veel mogelijkheden, waarbij u op een vakkundige manier leert om extensions te kunnen plaatsen. We bieden onder andere een cursus aan voor het toepassen van de one by one techniek, waarbij ieder extensionhaartje aan een natuurlijk haartje geplaatst wordt. Hierbij wordt niet alleen aandacht aan de praktijk besteed, maar ook aan de theorie. Na de cursus krijgt u een certificaat en ook een starterspakket, waarmee meerdere klanten behandeld kunnen worden. Er is ook een cursus voor het aanbrengen van wimperextensions, die een 3D effect geven, waardoor u nog meer effect hebt bij het voller maken van de wimpers. Tenslotte hebben we ook een cursus voor het plaatsen van wenkbrauwextensions, waarbij u leert om de wenkbrauwen te shapen en te epileren en natuurlijk ook om de extensions aan te brengen. De cursussen zijn bedoeld voor mensen, die weten dat ze het in zich hebben om extensions aan te brengen. U hebt er immers veel geduld voor nodig om extensions aan te brengen. De cursussen worden door ervaren stylistes aangeboden en materialen en producten die we gebruiken zijn van topkwaliteit. De stylistes werken zelf in salons, waardoor zij niet alleen als trainer vakkundig zijn, maar in hun eigen salons ook topkwaliteit leveren. Aarzel niet langer en meldt u voor één van onze cursussen aan. U zult zeker gemotiveerd raken en wellicht kunt u binnenkort extensions bij klanten plaatsen. We kunnen het zeker aanraden, omdat er steeds meer mensen zijn, die extensions willen, waardoor er altijd werk in onze branche is.

Bent u benieuwd naar onze extensions of andere topproducten?

Bij Wimperextensions.net werken ervaren stylistes, die zowel wenkbrauwextensions als verschillende wimperextensions plaatsen. Ook hebben we veel producten van de topmerken Beauty Label, Blink, Everlash, Marc Inbane en Alessandro, die u bij ons kunt bestellen. U kunt bij ons terecht om wimpers en wenkbrauwen aantrekkelijker te maken, maar kunt ook cursussen doen om zelf te leren hoe u wenkbrauwextensions en wimperextensions kunt plaatsen. Daarnaast kunt u via de website bij onze groothandel wimperextensions en andere producten bestellen. Bent u benieuwd? Kijk dan op de website www.wimperextension.net. U kunt via de website aanmelden of bestellingen via de webshop doen. Producten, die voor 15.00 uur besteld zijn, zullen diezelfde dag per post verstuurd worden. We doen bestellingen via TNT post of via DHL. Meestal duurt het versturen van een pakket 1 werkdag. U kunt op afspraak de bestelling ook bij ons afhalen. U betaalt dan geen verzendkosten. Voor informatie kunt u op de website kijken, mailen naar [email protected] of bellen met nummer 06-28527971.

©2014 wimperextension.net, Frank Post. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze tekst mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgevers (Frank Post en wimperextension.net).