Nieuw bij Wimpersextention.net

Caption nagellak

Wij bieden in onze groothandel wimperextensions en wenkbrauwextensions aan, maar ook veel andere artikelen. Wij werken met diverse salons in Nederland samen, welke met onze producten werken en cursussen bij ons gevolgd hebben. Ook bieden wij onze eigen salons en stylistes aan. Hierdoor hebben we op gebied van extensions veel ervaring en de knowhow van dat wat we aanbieden. We zijn uitgegroeid tot een bedrijf dat in Nederland naamsbekendheid heeft verworven. We bieden wimper- en wenkbrauwextensions van zeer goed niveau aan, zoals Beauty Label, Everlash en Blink wimperextensions. Daarbij bieden we producten aan, die u nodig hebt om de extensions te plaatsen en te verzorgen. Ook bieden we artikelen aan van de merken Marc Inbane en Alessandro, die vooral verzorgende artikelen aanbieden. We hebben ook veel lifestyleproducten, zoals edelstenen, kaarsjes en andere producten om het leven prettiger te maken. Al enige tijd zijn we ons ook aan het verbreden wat betreft ons assortiment, waardoor we nu ook geweldige producten op gebied van nagellak bieden van de merken Caption en Young Nails. In dit artikel bespreken we de producten van Caption nagellak. Het unieke aan de Caption nagellak is dat deze zeer snel droogt en ook nog eens erg veel variaties heeft, wat betreft kleuren, glitters en andere effecten. In het onderstaande artikel bespreken we dit unieke product. Meer informatie kunt u vinden op www.wimperextensions.net. U kunt ook mailen naar [email protected] of bellen naar nummer: 06-28527971. Naast informatie over de nagellak kunt u natuurlijk ook de andere artikelen aanschouwen die wij aanbieden.

 

Caption nagellak: zeer mooie kleuren en variaties en zeer makkelijk aan te brengen

Sinds enige tijd bieden wij een fantastisch product aan, namelijk de Caption nagellak. Deze nagellak is uniek in zijn soort, doordat deze zeer snel droogt en ook erg duurzaam is. Bijna iedere vrouw wil mooie verzorgde handen en natuurlijk zijn mooi gelakte nagels dan ook een niet te versmaden wijze om handen te accentueren. Het probleem is echter dat dit een moeizaam proces kan zijn, waardoor veel vrouwen hun nagels uiteindelijk niet die aandacht geven die ze verdienen. Veel vrouw besluiten namelijk om hun nagels dan maar zo te laten. De meeste vrouwen herkennen wel hoe vervelend het is eindeloos te wachten tot de nagellak droog is. Dit brengt geregeld praktische problemen met zich mee. Er wordt bijvoorbeeld opeens gebeld en dan moet er met natte nagels de telefoon opgepakt worden, waarbij er dan vergeten wordt dat de nagels nog nat zijn. Of u moet opeens nodig naar de wc! Er zijn ook wel vrouwen, die besluiten om hun nagels voor het slapen te lakken. Als u gaat slapen, dan zijn ze droog, maar als u wakker wordt ………... U kijkt en kijkt nog eens en ziet dat het resultaat erg tegenvalt. Tijd om dan nog te veranderen, hebt u niet altijd, omdat het weer een tijdje kost om de lak er af te krijgen. Hierdoor kunt u echt in de stress raken. U zoekt op het Internet naar allerlei manieren om de lak snel droog te krijgen. Lak onder de koude kraan, maar dan moet u het weer niet met te hard stromend water doen, anders gaat de manicure naar de maan. Vingers een paar minuten in de vriezer, maar ja dan weer met koude vingers de deur uit. De föhn op de koudste stand zetten en de vingers er dan voor houden. En zo zijn er nog veel meer tips die u op het Internet kunt lezen.

 

Met de Caption nagellak is dit allemaal niet meer nodig. Geen koude vingers door koud water of de vriezer. Niet meer vijftien minuten wachten tot u eindelijk droge nagels hebt en ook niet meer allerlei maniertjes bedenken om de lak sneller droog te krijgen. De Caption nagellak droogt namelijk uit zichzelf en ook nog eens erg snel. Daarbij wordt de nagellak ook nog eens keihard, maar tegelijk ook flexibel, zodat er geen breuken in de lak komen. De lak blijft ook nog eens negen dagen onbeschadigd zitten. U kunt het lakken dus zo plannen dat u gedurende een langere periode niet naar uw nagels om hoeft te kijken. Ze zullen mooi blijven en u zult al die dagen trots zijn, om daarna weer voor een andere kleur te kiezen of een mooi effect te creëren met de speciale Caption art screens. Daarnaast biedt Caption nagellak ook nog eens unieke nagelremovers aan, waardoor het een fluitje van een cent wordt om de nagellak er snel weer af te krijgen. Bedenk dat Caption nagellak op de eerste nagels al droog zijn als u bij de tweede hand begint. Niet meer wapperen of andere middelen bedenken. En wilt u de nagels nog sneller droog krijgen, dan kunt u zelfs Caption drying drops gebruiken om de lak nog sneller droog te krijgen.

 

Nog een ander voordeel van de Caption nagellak is de garantie dat u de kleurlaag niet in meerdere lagen aan hoeft te brengen dankzij een ultra hoge pigmentatie van de lak. Dit komt door de unieke manier van aanbrengen, waarbij u eerst de basecoat aanbrengt, daarna de kleurlaag en vervolgens de topcoat, zodat uw nagels er fantastisch uitzien en de Caption nagellak ook nog eens zeer snel aan te brengen is. Zoals we stelden blijft de lak lang zitten en onderzoek wijst uit dat de Caption nagellak zeker drie keer zo lang blijft zitten dan veel andere merken. Ook biedt Caption meer dan 60 kleuren aan en worden er nog steeds nieuwe gecreëerd. Uniek is dat Caption allerlei leuke producten heeft, zoals glitters en Caption Art Screens. De glitters zijn er in vele kleuren en met de zogenaamde art screens zijn zeer veel vormen en figuurtjes op nagels aan te brengen. Op onze website www.wimperextension.netbieden wij de gehele collectie aan. We raden dan ook aan daar eens te gaan kijken.

 

Eigenschappen van de Caption nagellak

Zoals we al meerdere malen aangegeven hebben, is Caption nagellak een fantastisch product. Caption maakt gebruik van een voortdurend onderzoek naar multi-gepatenteerde driedubbele fusie-lagen met dual-polymeertechnologie, vulkanisch glas en plantaardige weekmakers. Deze harden gezamenlijk toch krachtig uit, maar zorgen er tegelijk voor dat de nagels toch flexibel blijven. De techniek wordt namelijk ook bij de luchtvaart gebruikt, waardoor het een ijzersterk product is en de duurzaamheid zeer hoog is. Daarnaast is er een langdurige glans en zijn er snelle droogtijden. Vrouwen die nog niet gewend zijn aan dit product, moeten wel bedenken dat het gebruik van Caption nagellak anders is, dan bij reguliere lak. Het is dan ook verstandig dit artikel te lezen, zodat u de Caption nagellak op een verantwoorde manier aan kunt brengen. Dan geniet u het langst van dit uitermate mooie en sterke product. Caption kan dan zeker garanderen dat er een superieure droogtijd is, de glanslak ook na een aantal dagen nog zeer mooi is en u tot zeker 9 dagen kunt genieten van prachtige nagels. Dit komt onder andere door de hoge pigmentatie, waardoor de kleuren zeer goed dekken. Uniek is ook dat er een versteviger in de basecoat zit, waardoor er een verzorgende factor van de basecoat uitgaat. Hierdoor kunnen de nagels er niet alleen mooi uitzien, maar worden ze elke keer na het gebruik van de basecoat sterker. Uniek zijn ook de speciale removers, waarbij niet alleen Caption nagellak makkelijk te verwijderen is. Ook glitters en andere speciale producten, die Caption aanbiedt, kunnen makkelijk verwijderd worden. Een aantal eigenschappen van de nagellak willen we toch nog even noemen:

 

-       Caption nagellak is zeer makkelijk aan te brengen en is door middel van de speciale removers ook weer snel te verwijderen.

-       U hebt geen enkel hulpmiddel nodig om ervoor te zorgen dat de Caption nagellak droogt. De lak droogt binnen enkele minuten uit zichzelf.

-       De hoge pigmentatie en de uitstekende samenstelling van de nagellak zorgen ervoor dat de lak tot drie keer langer blijft zitten dan een reguliere nagellak.

-       Tevens geeft de Caption nagellak door de pigmentatie uitstekende kleurtinten, een superieure dekking, een mooie glans en is niet te onderscheiden van een gel.

-       De natuurlijke nagel hoeft niet gevijld te worden, omdat er van drie lagen gebruik gemaakt wordt en de nagels er daardoor vanzelf mooi uit gaan zien.

-       Er wordt gebruik gemaakt van een ronde tipborstel met 320 strengen, die de curve van de nagels kan volgen.

 

U zult door middel van de Caption nagellak erg trots op uw handen zijn, doordat ze er mooi en verzorgd uitziet. U hoeft de nagels niet zo vaak meer te verzorgen en kunt in de ochtend als u wakker wordt even rustig aandoen, waarbij er geen zorgen zijn of uw nagels er wel of niet goed uitzien. We horen geregeld van mensen dat ze, als ze net met Caption nagellak begonnen zijn, hun ogen niet van hun eigen handen kunnen houden. Hoe relaxt is het om maar éénmaal in de 9 dagen nagellak aan te brengen en er elke dag goed uit te zien. Het maakt niet uit wat u doet of wanneer. Gaat u sporten, hebt u drukke of zware werkzaamheden of zijn er andere activiteiten of factoren die uw nagels kunnen beschadigen, dan hoeft u met Caption nagellak er niet meer bang voor te zijn dat de nagels er daarna minder goed uitzien. De unieke formule van de Caption nagellak zorgt er niet alleen voor dat de nagels er mooier uitzien en de lak handig aan te brengen is. Er zijn namelijk ook esthetische redenen te noemen. Broze nagels worden versterkt en eventuele oneffenheden kunnen hersteld worden. Hebt u dus minder sterke nagels dan zult u door middel van de drie lagen, die u met de Caption nagellak aanbrengt, nooit meer bang hoeven te zijn om de handen te laten zien. In tegendeel, u zult ze juist laten zien. U zult zo opvallend mogelijk met de handen bewegen om mensen maar te laten zien hoe mooi de nagels zijn. U zult mannen kunnen verleiden, alleen al door de vrouwelijke look van uw handen. Daarbij kunt u ook veel variatie aanbrengen door de vele kleuren, maar ook de vele soorten glitters die er zijn. Ook biedt Caption de Art Screens. Dit zijn een soort stempeltjes met diverse prints die op de nagels gestempeld kunnen worden. Hierdoor worden uw nagels een echt kunstwerk. U zult uzelf, maar ook anderen verrassen door de fantastische resultaten, die behaald worden met producten van Caption nagellak. Doordat er constant nieuwe artikelen bijkomen, raden we aan geregeld op de website te kijken. We houden u van alle ontwikkelingen op de hoogte. Op www.wimperextension.net kunt u daarnaast ook al onze andere merken en producten bekijken.

 


Hoe moet u de Caption nagellak aanbrengen?

Sommige mensen verkijken zich erop dat het aanbrengen van nagellak toch een heel werk is en dat het niet alleen tijd kost, maar er geregeld ook een minder resultaat is, dan ze eigenlijk willen. Brengt u een gewone nagellak aan dan gebeurt het wel eens dat er teveel lak op de nagels wordt gedaan, waardoor de nagels er minder mooi uitzien. U ziet dan duidelijk dat er meerdere lagen op de nagels zitten. Verder ziet u bij de goedkopere producten, dat de nagellak snel afbrokkelt en al snel dof en minder mooi wordt. Met Caption nagellak zal dit heel anders gaan. U moet weliswaar drie type lagen aanleggen, maar elke laag zal zeer snel opdrogen. Als u met de zesde vinger bezig bent, zijn de eerste nagels al droog en binnen drie á vier minuten zo droog dat de lak er echt niet meer afgaat. Het is hierdoor wel belangrijk goed op te letten hoe u deze opbrengt. Caption geeft een richtlijn hoe de lak aan te brengen:

-       Ten eerste start u natuurlijk met de basecoat. Deze brengt u met een kwastje op alle nagels aan. Bent u bij de laatste nagel, dan zullen de nagels van de eerste hand al droog genoeg zijn om met de tweede laag te beginnen.

-       Ga dus gelijk door met de tweede laag, waarbij de werkelijke kleur van de Caption nagellak aangebracht kan worden. Ook hierbij geldt dat de lak zeer snel droogt en u als u met de laatste vinger klaar bent, gelijk met de derde laag door kunt gaan.

-       Let overigens op dat u het kwastje, bij het aanbrengen van de Caption nagellak color, éénmaal licht afstrijkt. Zorg er natuurlijk wel voor dat u ruim voldoende nagellak gebruikt om ervoor te zorgen dat de lak goed dekt.

-       Met deze derde laag kunt u kiezen uit een matte of glanzende topcoat. Ook deze laag kunt u met één streek van de kwast aanbrengen.

-       Normaal gesproken is de Caption nagellak binnen enkele minuten touch dry en binnen circa 9 minuten helemaal hard. Wilt u de lak echter sneller laten drogen, dan zijn er nog de speciale Caption drying drops, die u na de topcoat aan kunt brengen. Hierdoor wordt de droogtijd met enkele minuten versneld.

-       Om te zorgen dat de lak nog beter dekt en werkelijk negen dagen blijft zitten, is het toch verstandig om de nagels eerst nog even met alcohol of een olievrije nagellakremover te reinigen.

Artikelen van Caption

Caption nagellak; nu bij Wimperextensions.net te koop 

In deze paragraaf bespreken we de artikelen die Caption aanbiedt. We kunnen stellen dat het een fantastisch product is dat zeker tot uw tevredenheid zal leiden. De Caption nagellak is niet alleen voordelig van prijs, maar biedt een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. We raden wel aan om op onze website te kijken, omdat woorden tekort schieten om aan te geven wat voor geweldig product dit is. Meer informatie vindt u op www.wimperextension.net. Natuurlijk kunt u ook mailen naar [email protected] of bellen naar 06-28527971. Hieronder geven we een korte beschrijving van de artikelen.

 

De Caption Color nagellak in een grote variëteit aan kleuren

 

Zoals u al gelezen hebt, is de Caption nagellak een uitstekend product met enorm veel mooie kleuren. U kunt kiezen uit rood, geel, oranje, paars, zwart, metallic en nog veel meer kleuren, waarbij er lichte, donkere en pastelkleuren te onderscheiden zijn. Ook kunt u kiezen uit matte en glanzende lakken. Onze klanten zijn vooral verrukt over de vele mogelijkheden die er met de lak te behalen zijn. U kunt kiezen uit egale kleuren, maar ook voor diverse patronen en glitters, waarbij het zelfs mogelijk is om een 3D-effect te creëren. We kunnen in woorden niet uitdrukken hoe fantastisch dit product is. De lak droogt in enkele minuten en is intens gepigmenteerd, waardoor de Caption nagellak het uiterlijk van een gel heeft en zeer mooi kan glanzen of juist wat matter van kleur is. De lak dekt werkelijk in één keer, alhoewel u bij de pastelkleuren soms toch wel een tweede kleurlaag aan moet brengen. We raden zeker aan om op onze website te kijken en zelf te bekijken hoe dit product er uitziet. Nog beter is, om een Caption nagellak aan te schaffen en zelf te ervaren hoe mooi uw nagels er uit gaan zien.

 

Caption Art Screens voor artistieke nagels

Bij Caption kunt u niet alleen kiezen voor het aanbrengen van de Caption nagellak met het speciale kwastje, maar is er ook nog een mogelijkheid om via een stempeltechniek de lak aan te brengen. Op die manier kunt u op zeer creatieve en artistieke manier verschillende prints op uw nagels aanbrengen. Kijkt u maar eens op onze website voor de verschillende art screens van Caption. De stempeltechniek is na wat oefenen op een eenvoudige manier aan te brengen. Met behulp van een stempelplaat en stempelkussen kunt u elk gewenst motief creëren. U zult verrukt zijn over het fantastische effect. Doordat de lak natuurlijk snel droogt, hebt u weinig tot geen kans op doorlopen van de Caption nagellak, waardoor u al snel een goed resultaat creëert. U kunt verschillende kits kopen, waardoor er werkelijk een oneindig aantal motieven gecreëerd kan worden.  Het is wel handig om van tevoren al de tips te lezen die door Caption gegeven worden. Zo kunt u zo lang mogelijk van de nagellak genieten:

 

-       Het is in principe mogelijk om een andere nagellak te gebruiken bij het stempelkussen en de stempelplaat. Echter, is dit niet aan te raden, omdat Caption nagellak zeer snel droogt en alleen op die manier het beste resultaat te verkrijgen is. Andere nagellakken kunnen te dik of juist te dun zijn, waardoor het resultaat veel minder goed uitpakt.

-       Bij het stempelen is het belangrijk het stempelkussen recht te houden, zodat de print zo mooi mogelijk op de nagel komt.

-       U dient de producten goed schoon te houden. De stempelplaat kunt u bijvoorbeeld met aceton schoonmaken, terwijl de stempel juist weer niet met aceton in aanraking mag komen. De stempel kunt u het best met het tape van een kledingroller schoonmaken.

 

Caption Top Effects voor een extra speels effect

Caption biedt nog een uniek product. Een Caption nagellak met verschillende effecten. Denk bijvoorbeeld aan een zilveren lak met hologram glitters, waardoor u een zeer fraai effect krijgt en de nagels werkelijk een 3D-look krijgen. Er zijn verschillende soorten en kleuren glitters, waardoor u nog meer keus hebt als het gaat om het verfraaien van de nagels. Er zijn 18 verschillende kleurtinten en er komen er steeds meer bij. Er zit voor iedereen wel een geschikt effect bij. Deze top effects brengt u aan nadat u de color lak aangebracht hebt en voor dat u de topcoat aanbrengt. U kunt natuurlijk combineren door bepaalde nagels een ander effect of kleur te geven. U kunt hierbij kiezen voor glitters in diverse kleuren, waarbij er zelfs meerdere soorten kleuren door elkaar zitten. Zo krijgt u nog meer een speels effect en zal u helemaal trots kunnen zijn op de verzorgde manier. De complimenten zullen niet van de lucht zijn.

 

Caption Basecoat voor verzorging en versteviging

De basecoat is natuurlijk de basis voor een goed en mooi effect. Door deze basecoat als eerste laag aan te brengen, zal er een hechtlaag zijn, die niet alleen zorgt dat de Caption color lak goed blijft zitten. Er zal ook een verzorgende werking van uitgaan, die ten eerste zorgt dat de nagel egaal wordt en ten tweede dat de nagel ook sterker wordt. Er zitten unieke ingrediënten in de basecoat, waardoor de nagel ook steviger wordt. Daarbij zal de basecoat er ook voor zorgen dat er minder verkleuring is, door de kleurpigmenten die er in verwerkt zijn. Het wordt gegarandeerd dat uw nagels, naarmate u de basecoat vaker gebruikt, steeds sterker en steviger worden. Natuurlijk zorgt de basecoat er ook voor dat de Caption nagellak veel langer op de nagels kan blijven hechten.

 

Caption Topcoat voor een uitzonderlijk goede bescherming

De topcoat is in principe de laatste stap om een uitermate goed resultaat te verkrijgen. De topcoat zorgt ervoor dat de Caption color lang blijft zitten en ook beschermd wordt tegen verkleuringen en beschadigingen. U kunt hierbij kiezen uit een glanzende of matte topcoat. U zult verbaasd zijn over het prachtige effect, waarbij de lak de look van een gel krijgt. De Caption topcoat zorgt ervoor dar de nagellak razendsnel opdroogt.

 

Caption Drying Drops; voor de haastige mens

Mensen hebben nu eenmaal vaak haast en om hierin te voorzien, heeft Caption drying drops ontwikkelend, die ervoor zorgen dat de basecoat, de lak en de topcoat nog sneller drogen. De lagen zijn al uitermate snel droog, maar bij het aanbrengen van de drying drops zal dit nog eens met enkele minuten versneld worden. Een paar druppels zijn al voldoende om ervoor te zorgen dat de manicure nog sneller klaar is. Het resultaat zal fantastisch zijn, waardoor u dit product vooral kunt gebruiken als u echt erg veel haast hebt.

 

Caption Lucents; prachtige semi-transparante lakken

Voor zeer heftige kleurencombinaties zijn de Caption lucent lakken prachtig. Er zijn op dit moment 7 semi-transparante kleuren, die u kunt gebruiken om een fraai effect te krijgen door deze over de Caption rewind repeat aan te brengen. Zo krijgt u een chroomkleur met een speels effect van de semi-transparante kleur die u er overheen aanbrengt. Het resultaat is werkelijk verbluffend, waarbij u er zelfs voor kunt kiezen om meerdere kleuren aan te brengen. Hierdoor kunnen de effecten werkelijk eindeloos gecombineerd worden. Ook deze Caption lucents hebben een extreem snelle droogtijd en bieden het geleffect via de LacQ3 techniek. Door de hoge pigmentatie is de lak na één laag al dekkend.

 

Caption Polish Removers om de nagels eenvoudig schoon te maken

 

Natuurlijk is Caption niet vergeten om speciale removers te ontwikkelen. Er zijn twee soorten op de markt. De eerste is de Caption remover, onto the next, welke gebruikt kan worden om de normale Caption nagellak te verwijderen. De tweede is de speciale cream remover die gebruikt kan worden om glitters en andere effecten te verwijderen. Hierbij is het prettig dat Caption ook de neus verwent door een zachte lavendelgeur aan de removers toe te voegen. Hierdoor hebt u geen last van dat chemische geurtje dat andere removers vaak wel hebben. Handig is ook dat de flacons een pompje hebben, waardoor ze makkelijk te gebruiken zijn en ideaal om de lakken met LacQ3 formule snel en eenvoudig te verwijderen. Geen gedoe meer met het verwijderen van de lak van uw nagels, maar in no time weer schone nagels.

 

Caption Nail Thinner; nooit meer last van stroperige nagellak

 

Hoe goed een nagellak ook is, na verloop van tijd krijgt u toch te maken met lak die wat gaat verdikken. Deze wordt dan stroperiger naarmate u deze langer gebruikt. Nadeel is dat de lak dan niet meer zo snel droogt en soms helemaal niet meer. Om ervoor te zorgen dat u een goede nagellak blijft houden, waarmee u dunne laagjes aan kunt brengen, heeft Caption een speciale verdunner vervaardigd, de Gimme a boost Nail Polisher Thinner. Met enkele druppels is de lak al weer zoals die moet zijn en heeft de lak weer de juiste consistentie en applicatie. De thinner is in een handig formaat te verkrijgen.

 

Caption nagellak;

Bestellen bij groothandel Wimperextensions.net

Zoals u hebt kunnen lezen, bieden wij de fantastische producten van Caption aan en zijn wij er zelf ook erg content mee dat dit merk zo uitmuntend is. Wij bieden het gehele assortiment aan, waarbij we uit ervaring kunnen stellen dat de Caption nagellak van de hoogste kwaliteit en normen uitgaat. De kleuren en mogelijkheden zijn zeer gevarieerd, waardoor u zich met de producten van Caption kunt verwennen. U kunt anderen er natuurlijk altijd mee verwennen door de producten als geschenk aan te bieden. U zult er zeker geen flater mee slaan, omdat Caption nagellakken te boek staan als betrouwbaar, voordelig en natuurlijk zeer mooi. Dit merk wordt niet voor niets als één der marktleiders op gebied van nagellakken gezien. Vol trots bieden we u dan ook de Caption nagellakken aan, waarbij we geregeld contact met de producent zoeken om ons te voorzien van de nieuwste producten en accessoires. Caption biedt geregeld nieuwe producten aan, doordat ze onderzoek blijven doen en hierdoor steeds weer verbeteringen aanbrengen. Naast de Caption nagellakken bieden we ook nagellak van het merk Young Nails aan en daarnaast wenkbrauw- en wimperextensions van verschillende topmerken. Dit zijn onder andere Caption en verder Beauty Label, Blink, Everlash, Neicha, Godefroy, Marc Inbane, Young Nails en Alessandro. Hierbij bieden we natuurlijk ook verzorgende producten en diverse make-up aan. Heeft u interesse in onze producten, kijk dan op de website www.wimperextension.net en ervaar de kwaliteit en de professionaliteit van onze service. Naast de producten die we aanbieden, kunt u bij ons terecht om wimpers en wenkbrauwen aantrekkelijker te maken. We hebben uitmuntende stylistes, die niet alleen de extensions plaatsen, maar ook cursussen aanbieden om u te leren hoe u wenkbrauwextensions en wimperextensions kunt plaatsen.

Bent u benieuwd?

Kijk dan op de website www.wimperextension.net. U kunt zich via de website aanmelden of bestellingen via de webshop doen. Producten, die voor 15.00 uur besteld zijn, zullen diezelfde dag per post verstuurd worden. We doen bestellingen via TNT post of via DHL. Meestal duurt het versturen van een pakket 1 werkdag. U kunt op afspraak de bestelling ook bij ons afhalen. U betaalt dan geen verzendkosten. Voor informatie kunt u op de website kijken, mailen naar [email protected] of bellen met nummer 06-28527971.

Onderkant formulier

 

©2016 wimperextension.net, Frank Post. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze tekst mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgevers (Frank Post en  wimperextension.net).