Het merk Beauty Label en Blink wimperextensions bij wimperextension.net

Groothandel voor het merk Beauty Label en Blink wimperextensions en wenkbrauwextensions

Wij bieden in onze groothandel wimperextensions en wenkbrauwextensions aan, maar ook veel andere producten. Wij werken met diverse salons in Nederland samen, welke met onze producten werken en bij ons cursussen hebben gevolgd. Ook bieden wij onze eigen salons en stylistes aan. Hierdoor hebben we op gebied van extensions veel ervaring en de knowhow van dat wat we aanbieden. We zijn uitgegroeid tot een bedrijf dat in Nederland naamsbekendheid heeft verworven. We bieden wimperextensions en wenkbrauwextensions van topklasse aan, zoals Beauty Label, Everlash en Blink wimperextensions. Daarbij bieden we producten aan, die je nodig hebt om de extensions te plaatsen en te verzorgen. Ook bieden we producten aan van de merken Marc Inbane en Alessandro, die vooral verzorgende artikelen aanbieden. We hebben ook veel lifestyleproducten, zoals edelstenen, kaarsjes en andere producten om het leven nog prettiger te maken. Meer informatie kunt u vinden op www.wimperextension.net. Natuurlijk kunt u mailen naar [email protected] of bellen naar 06-28527971. Het onderstaande artikel gaat vooral over het topmerk Blink. De Blink wimperextensions zijn van absolute topklasse en zeker aan te raden.

Blink wimperextensions, een topproduct

Blink is een Koreaans product, waarbij de Blink wimperextensions handmatig gemaakt worden. De kwalitatief zeer goede extensions zijn niet van echt te onderscheiden. De kwaliteit van de Blink wimperextensions is door de jaren heen nog meer toegenomen, doordat men gebruik maakt van externe onderzoeksbureaus, die de Blink wimperextensions aan tests onderwerpen. Ook houdt men de nieuwste modetrends nauwlettend in de gaten en richt men zich geregeld op de wensen van klanten. Hierdoor zijn de krul, de dikte en de lengte van de extensions steeds meer aangepast en verbeterd, alsmede de kleuren die er ontwikkeld zijn. De Blink wimperextensions zijn flexibele haartjes, die zeer licht zijn en ook heel erg mooi glanzen. Hierdoor biedt Blink haar klanten een fantastische mogelijkheid om ogen er nog verleidelijker uit te laten zien. Het Engelse woord Blink verwijst niet voor niets naar het verleidelijk met de ogen knipperen. Heeft u Blink wimperextensions geplaatst, dan zult u merken dat het verleiden met de ogen, zonder dat u er veel moeite voor hoeft te doen, nog meer effect sorteert. Met behulp van wimperextensions zullen uw ogen nog meer de ziel weerspiegelen, aldus Blink. De ogen worden namelijk nog meer geaccentueerd en komen daardoor nog sprekender naar buiten. Niet voor niets worden de Blink wimperextensions gezien als één van de meest toonaangevende producten van alle merken op dit gebied. Dit is dan ook de reden dat wij, naast het aanbieden van een ander merk, Beauty Label, graag gebruik maken van de Blink wimperextensions. Zo hebt u de mogelijkheid om zelf te kiezen uit twee gelijkwaardige producten. Net als Beauty Label biedt Blink wimperextensions aan, alsmede alle producten die u nodig hebt om ze te plaatsen en alle verzorgende producten om de extensions zo lang mogelijk te kunnen behouden.

Blink Lash Extensions (Blink wimperextensions)

De Blink wimperextensions zijn er in alle soorten en maten en er zijn synthetische en echte haartjes van de nerts te verkrijgen. Er zijn Blink wimperextensions die met de one by one techniek worden geplaatst. Deze techniek biedt de mogelijkheid elke extension afzonderlijk op een natuurlijk haartje te plaatsen. Er zijn ook Blink wimperextensions, die op een knotje met meerdere haartjes worden geplaatst. Alle extensions worden in een gevarieerd aanbod van kleuren, lengtes, diktes en krullen aangeboden. Zo biedt dit bedrijf bijvoorbeeld Blink wimperextensions, die signature mink genoemd worden. Dit zijn rijtjes wimpers met diverse soorten krullen en lengtes van 7 t/m 14 mm. Aan te raden zijn ook de EZ lashes, welke een speciale aanzet hebben. Deze Blink wimperextensions zijn door een speciaal reliëf beter aan de natuurlijke haartjes te hechten. Ook deze extensions zijn in verschillende lengtes, diktes en krullen mogelijk. Er zijn ook Blink wimperextensions die een voller effect bieden, omdat er meerdere haartjes op één knotje zitten. Deze worden Flare Lashes genoemd. Er zijn knotjes met 2 of meerdere haren in de lengtes 7, 9, 11 en 13 mm. Deze extensions lijken erg natuurlijk en zijn makkelijk te plaatsen. We hebben veel mogelijkheden met Blink wimperextensions. We bieden diverse krullen aan; de B-krul, C-krul, D-krul, J-krul en L-krul. De lengte van de Blink wimperextensions kan variëren van 6 t/m 20 mm. Wat betreft de dikte bestaan de extensions in diktes van 0,10 – 0,15 - 0,20 en 0,25 mm. Natuurlijk zijn er zeer veel verschillende kleuren mogelijk.

Blink wimperextensions; Blink Mink en Real Mink

Wimperextension.net gebruikt verschillende Blink wimperextensions die in het assortiment aan producten zitten. Daarnaast zijn er veel producten voor de nazorg van extensions, waarbij het uniek is dat Blink verzorgende producten op waterbasis aanbiedt, zoals voeding om de natuurlijke wimpers te laten groeien en producten om de wimpers te beschermen tegen externe invloeden als gevolg van het weer, douchen of sport. Blink biedt een absoluut topproduct aan, namelijk de Real Mink haartjes. Deze Blink wimperextensions zijn gemaakt van echte nertsharen. De diertjes worden geborsteld, waarna de haartjes verzameld worden. Blink garandeert hierbij dat dit op een diervriendelijke manier gebeurt. Een voordeel is dat deze Blink wimperextensions zeer natuurlijk staan. Een ander voordeel is dat de techniek, waarbij elke wimperextension aan een natuurlijk haartje wordt gezet, ervoor zorgt dat u de wimperextensions niet voelt. Deze zijn namelijk nagenoeg gewichtloos. Nadeel is wel dat de nertsharen niet in veel diktes te verkrijgen zijn. Dit wordt echter goed gemaakt door de fantastisch mooie haartjes van de nerts.

Naast deze Real mink extensions biedt het bedrijf Mink extensions aan, die gemaakt zijn van polyester. Belangrijke eigenschappen van deze Blink wimperextensions zijn:

- Het is een erg sterk materiaal, maar tegelijk ook flexibel.

- Het materiaal is hittebestendig, waardoor u er geen last van hebt als er verschillende weersomstandigheden zijn.

- Het materiaal is vuurbestendig, omdat het een vlam vertragend effect heeft.

- Het product is weersbestendig, waardoor er geen negatieve effecten van eventuele weersveranderingen zijn.

Door de zeer goede behandelwijze zijn de Blink wimperextensions bijna niet van echte wimperhaartjes te onderscheiden. De wimpers zijn soepel, heel erg licht en voorzien van een schitterende glans. De wimpers zijn in verschillende kleuren te krijgen en zelfs met edelstenen en diverse kleurpatronen. Onder andere de mink lash, striplashes, EZ lashes, flare lashes en feather lashes zijn zeer mooi. Maar er zijn nog veel meer soorten, die u op onze website www.wimperextension.netkunt vinden. Zowel de Real Mink als de Blink mink extensions bieden de wimpers een natuurlijke uitstraling. U krijgt vollere en langere wimpers. Door de absolute topkwaliteit van de wimpers, de lijm en andere producten kunt u er mee douche, zwemmen, sporten en zelfs de sauna in.

Hoelang kunnen de Blink wimperextensions behouden worden?

Blink wimperextensions zijn zeer geschikt om mooie volle wimpers te krijgen. Er is voor iedereen iets bij, waardoor mensen, die dit willen, altijd wel geschikte wimpers vinden. Er zijn verschillende kleuren en maten en de one by one techniek zorgt er al helemaal voor dat u niet eens in de gaten hebt dat u extensions draagt. Blink wimperextensions zijn gewoon zeer speciaal en in combinatie met de uitstekende stylistes die er bij wimperextension.net werken, kunnen we stellen dat wij u uitstekend kunnen behandelen. Soms vragen mensen wel eens hoelang de Blink wimperextensions gedragen kunnen worden. Daar is niet echt een definitief antwoord op te geven, omdat dit voor iedereen weer anders is. Het ligt aan een aantal factoren en ook aan de soorten extensions die u draagt. Eén daarvan is de natuurlijk snelheid van het groeien van uw eigen wimpers. Bij de één gaat dit sneller dan bij de ander. Hieronder geven we nog wat tips hoe u de Blink wimperextensions het langst kunt blijven dragen:

- Wrijf niet steeds over de wimpers heen en trek er al helemaal niet aan. Sommige mensen willen steeds even verifiëren of ze vastzitten. Bedenk dat onze stylistes hun werk goed doen en dat de wimperextensions echt wel vast zitten.

- Gebruik het liefst geen mascara op de Blink wimperextensions. Ze zijn van zichzelf al mooi genoeg, waardoor het niet nodig is om mascara te gebruiken.

- Als u make-up gebruikt, gebruik dan het liefst make-up en remover op waterbasis. Olie en vet is funest voor de extensions. Maar bedenk dat zelfs producten, die wateroplosbaar zijn, beter niet gebruikt kunnen worden.

- Na het douchen is het beter de ogen niet droog te wrijven, maar voorzichtig te deppen. Dit geldt ook na het zwemmen, sporten of andere dingen waar de oogstreek nat van wordt.

Welke andere producten biedt Blink?

Bij het gebruik van Blink wimperextensions is het dus erg belangrijk ze goed te behandelen. Het is niet heel erg goedkoop om ze aan te laten brengen en het is dan ook van wezenlijk belang om ze goed te verzorgen. Daardoor heeft Blink, net als Beauty Label, een geheel eigen lijn van producten ontwikkeld. Blink biedt hierbij verzorgende producten aan. Deze producten zijn hypoallergeen, waardoor ook mensen met gevoelige ogen of huid de producten prima kunnen gebruiken. Ook biedt Blink voedende producten aan, die er voor kunnen zorgen dat uw eigen natuurlijke wimpers weer beter gaan groeien. Naast deze verzorgende producten biedt Blink producten aan als coatings, removers, eyeliners, conditioner en materialen om ze te plaatsen. Nieuwe producten die Blink biedt, zijn Display Blink mascara, Blink Fina Glue en de CND Flora en Fauna collectie met de meest uiteenlopende kleuren. Omdat Blink wimperextensions niet tegen olie en vet kunnen, zijn alle producten, die aangeboden worden, op waterbasis. Dit geldt voor alle cosmetische en verzorgende producten. Bent u een beginnend wimperstyliste, dan zijn de starterspakketten van Blink aan te raden. Blink biedt fantastische producten van absoluut A merk. Alle pakketten bevatten alles wat u nodig hebt voor wimperbehandelingen. Blink biedt verschillende pakketten aan, waarbij u kunt kiezen uit een luxe starterspakket, een basispakket of een 3D starterspakket. Verder kunt u als extra optie een cursusboek bestellen, waar u een uitgebreide uitleg krijgt van de one by one techniek en alle belangrijke onderwerpen waar u iets over moet weten. Deze optie is alleen als u de cursus bij ons volgt. Natuurlijk kunnen we hier niet alle producten, die we op onze site aanbieden, beschrijven, maar op onze website www.wimperextension.net kunt u alles vinden. Er wordt zeker aangeraden hier eens te gaan kijken.

Behandelingen met Beauty Label en Blink wimperextensions

In heel Nederland werken salons met de merken die wij aanbieden. We gebruiken over het algemeen Everlash, Beauty Label en Blink wimperextensions. Ook werken we met het aanbrengen van wenkbrauwextensions. Onze stylistes zijn gespecialiseerd en kunnen u zo goed mogelijk helpen, omdat ze erg veel ervaring hebben bij het aanbrengen van extensions. Voordat de extensions geplaatst worden, zal de styliste eerst een goed beeld van u en uw wimpers of wenkbrauwen willen krijgen. Daarvoor dient u een intakeformulier in te vullen. Er wordt onder andere gekeken naar uw huid, eventuele kwalen of ziektes, de structuur van de natuurlijke haartjes en nog meer zaken die van belang zijn. Daarna wordt er in samenspraak met u bekeken welke extensions er gekozen worden. Zoals gesteld, zijn er verschillende lengtes, diktes, krullen en kleuren mogelijk, maar ook verschillende type extensions. Het uiteindelijke doel is om uw uiterlijk te verfraaien en u trots te maken. U kunt er, zelfs zonder make-up, dus zeer goed uitzien. De behandeling duurt 1,5 tot 2 uur. Na de behandeling zal er na een paar weken een opvulbehandeling zijn. Voor meer informatie over de behandelingen kunt u naar www.wimperextension.net, waar wij meer informatie geven. Natuurlijk kunt u ons ook mailen op [email protected] of bellen naar nummer 06-28527971.

(Onderkant formulier) Cursussen met de producten Beauty Label en Blink

Onze cursussen zijn ideaal voor nagelstylistes, kapsters, schoonheidsspecialistes of anderen die op dit vakgebied werken of willen gaan werken en hun expertise nog meer willen uitbreiden. Door te kiezen voor de cursussen die wij aanbieden, kunt u een carrière starten in een snelgroeiende branche. Een deskundige opleiding is zeker van belang om een succesvolle styliste te kunnen worden. U leert immers de juiste producten, materialen en technieken te gebruiken. Het doel daarvan is dat uw klanten tevreden zullen zijn en blijven. We gebruiken met name Beauty Label en Blink, omdat deze merken zich al lang bewezen hebben. Beauty Label en Blink wimperextensions staan bekend om hun unieke kwaliteit, waaruit een schitterend resultaat komt. In onze opleiding leert u in kleine groepjes de one by one techniek aan, waarbij u door onze stylistes begeleid wordt om dit zo goed mogelijk aan te leren. U krijgt hierbij alle zorg en aandacht. Na afloop van de cursus krijgt u een officieel certificaat. Daarnaast krijgt u een theorieboek en een starterspakket aangeboden. Tenslotte kunt u, ook na de cursus, op de hoogte blijven van de nieuwste methodes en producten. Wij garanderen dat onze cursussen aan de hoogste normen voldoen. Daarnaast zijn de prijzen van de cursussen aantrekkelijk. Hierdoor kunt u de kosten er weer snel uithalen, omdat u gelijk als styliste aan het werk kunt. U leert de volgende zaken aan:

- De theoretische achtergrond wat betreft het gezicht, het haar, de ogen, wimpers en wenkbrauwen.

- De juiste technieken om wimperextensions te kunnen plaatsen.

- U leert de Beauty Label of Blink wimperextensions kennen, inclusief alle producten en materialen die u nodig hebt. U leert er ook mee werken.

- U leert aan hoe u klanten van goede adviezen kunt voorzien.

- U leert alle vaardigheden die een getraind styliste moet kunnen verrichten.

Bent u benieuwd naar onze extensions of andere topproducten?

Bij Wimperextensions.net werken ervaren stylistes, die zowel wenkbrauwextensions als verschillende wimperextensions plaatsen. Ook hebben we veel producten van de topmerken Beauty Label, Blink, Everlash, Marc Inbane en Alessandro, die u bij ons kunt bestellen. U kunt bij ons terecht om wimpers en wenkbrauwen aantrekkelijker te maken, maar kunt ook cursussen doen om zelf te leren hoe u wenkbrauwextensions en wimperextensions kunt plaatsen. Daarnaast kunt u via de website bij onze groothandel wimperextensions en andere producten bestellen. Bent u benieuwd? Kijk dan op de website www.wimperextension.net. U kunt via de website aanmelden of bestellingen via de webshop doen. Producten, die voor 15.00 uur besteld zijn, zullen diezelfde dag per post verstuurd worden. We doen bestellingen via TNT post of via DHL. Meestal duurt het versturen van een pakket 1 werkdag. U kunt op afspraak de bestelling ook bij ons afhalen. U betaalt dan geen verzendkosten. Voor informatie kunt u op de website kijken, mailen naar [email protected] of bellen met nummer 06-28527971.

©2014 wimperextension.net, Frank Post. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze tekst mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgevers (Frank Post en wimperextension.net).